0
0

Alpha 100/TT 15 - uređaj za praćenje pasa

Napredni Garmin uređaji za praćenje optimizirani za male pasmine

Dostupnost: Na lageru
Brand: garmin
Šifra: 010-01041-51
MP cijena: 1169.08 €
Cijena: 1016.59€
 

Napredni Garmin uređaji za praćenje optimizovani za male pasmine

  • Pratite do 20 pasa ili vaših partnera u lovu na udaljenosti do 14,5 km (T 5) ili 6,5 km (T 5 mini)
  • T 5 mini je za 30 % manji i 25 % lakši od standardne T 5 ogrlice za pse
  • Bolja kontrola – virtuelne granice, upozorenja o radijusu kretanja, odašiljanje zvuka ili vibriranja do psa putem T 5 / T 5 mini uređaja
  • Povećana sigurnost – daljinski uključite LED svetla na T 5 / T 5 mini ili nazovite druge lovce putem alarma za hitni slučaj
  • Intuitivno korišćenje – pomoću jasnog ekrana na dodir veličine 7,6 cm pogodnog za upotrebu sa rukavicama
  • Prethodno instaliran sadržaj – rekreativna karta Evrope i jednogodišnja besplatna pretplata na satelitske slike BirdsEye

Alpha 

Alpha 

Novi kvalitet praćenja

Pažljivo pratite brzinu, udaljenost i smer svakog psa. Uz to, primite obaveštenja o stvarnom statusu psa, npr. pas je "U markiranju". Jedan Alpha 100 uređaj može pratiti najviše 20 pasa ili lovaca na udaljenosti do 14,5 km (T 5) ili 6,5 km (T 5 mini) primanjem signala od dodatnih Alpha 100 ručnih uređaja ili T 5 mini i T 5 ogrlica za pse (svaki se prodaje odvojeno). Brzina ažuriranja Alpha 100 od 2,5 sekundi omogućava vam da detaljno pratite svoje pse. GPS/GLONASS antena montirana na gornjoj strani T 5 / T 5 mini uređaja omogućuje brzo i pouzdano satelitsko određivanje položaja i visoku tačnost praćenja, čak i u zahtevnim okruženjima. Obzirom da se Alpha 100 isporučuje sa prethodno učitanom rekreativnom kartom Europe, uvek ćete znati kakva je okolina u kojoj se nalazite, a besplatna jednogodišnja pretplata na satelitske slike BirdsEye1 osigurava vam detaljan prikaz terena, uključujući puteve, vode, šume i još mnogo toga, koji je gotovo bolji od stvarnosti. 

Ako pratite i pronalazite svoje pse u vozilu, uređaj za praćenje pasa Garmin DriveTrack™ 70LM GPS navigacijski uređaj (prodaju se odvojeno) daju vam dobro rešenje za gledanje “kompletne slike”. Pokretni prikaz karte od 7 inča pokazuje položaje pasa tako da oni prekrivaju konture rekreacijske karte ili satelitske slike – zajedno sa navigacijskim uputstvima koje vas upućuju na trenutnu lokaciju vaših pasa.

Satelitske slike BirdsEye (potrebna pretplata)¹ omogućavaju vam detaljan prikaz terena, uključujući puteve, vode, šume i još mnogo toga, koji je gotovo bolji od stvarnosti.

Praćenje optimizovano za male pasmine (samo T 5 mini)

T 5 mini dizajniran je za manje pasmine kao što su jazavčari, beaglovi i terijeri sa obimom vrata od 24 cm do 35,5 cm i težinom od 7 kg do 15 kg. Cilj dizajna ogrlica za pse T 5 mini postizanje je maksimalne agilnosti i efikasnosti pasa kroz smanjenje veličine ogrlice za približno 30 % i težine za približno 25 % na 198 g. Kako bi savršeno odgovarala psima u zahtevnim lovištima, širina ogrlice smanjena je na ¾ inča (1,9 cm). T 5 mini ima bateriju koja traje 16 – 30 sati.

Bolja kontrola

Alpha 100 osigurava vam najveću moguću kontrolu tokom lova. Zadržite kontrolu, čak i kada ne vidite svog psa. Virtuelne granice i upozorenja o radijusu kretanja omogućavaju vam da pratite kretanje pasa i upozoriće vas kada pas napusti ili uđe u određeno područje. Pomoću Alpha uređaja i vibriranja i zvučnih signala T 5 / T 5 mini ogrlica za pse možete čak i "razgovarati" sa svojim psom. Na ovaj način možete zadržati kontrolu na daljinu sa psima koje ste dresirali.

Kako biste najbolje iskoristili vek trajanja baterije na T 5 / T 5 mini ogrlici za pse, na Alpha ručnom uređaju promenite brzinu osvežavanja na ogrlici za pse radi bržeg prilagođavanja promenjivim uslovima lova. Korišćenjem Alpha uređaja u načinu rada BaseStation i softvera BaseCamp (besplatnog Garmin softvera za planiranje) lokacije pasa i drugih lovaca možete pratiti i na praktičnim većim ekranima svog tableta ili prenosnog računara. Dodatna funkcija jeste da pomoću Alpha ručnog uređaja i ogrlice za pse T 5 / T 5 mini možete pokrenuti i zaustaviti VIRB akcionu kameru montiranu na psu.

Poboljšana sigurnost

Postavljanjem virtuelnih granica kontrolisaćete jesu li psi preblizu opasnih područja kao što su putevi ili strme stene dok se pripremate za lov. Virtuelne granice omogućavaju vam stvaranje zabranjenih područja i primanje zvučnih upozorenja kada im se psi približe. Ako se vaš pas približi putu, daljinski možete uključiti jarko LED svetlo na TT15 / TT15 mini ogrlici za pse kako biste povećali vidljivost psa. Ogrlica za pse TT15 / TT15 mini može se postaviti i u način rada za spašavanje kako bi radio automatski prešao na manju brzinu osvežavanja kada vek trajanja baterije padne ispod 25 % – tako imate dodatnih 12 sati vremena za pronalazak izgubljenog psa. U slučaju opasnosti, svim povezanim Alpha uređajima možete poslati upozorenje za hitan slučaj i svoju lokaciju što drugima u družini omogućava da odmah naprave rutu do vas.

Isplanirajte svoj sljedeći lov

Osmislite svoju sljedeću lovačku avanturu uz BaseCamp, besplatan Garmin softver za planiranje koji omogućuje prikaz i organiziranje karata, točaka, ruta i tragova. BaseCamp prikazuje podatke s topografskih karata u 2D ili 3D formatu na zaslonu vašeg računala, uključujući konture i profile nadmorske visine. Ako je uparen s pretplatom na satelitske slike BirdsEye, na uređaj možete preuzeti gotovo neograničen broj satelitskih slika.

Alpha

1Jednogodišnja pretplata na satelitske slike BirdsEye isporučuje se samo sa kupljenim Alpha 100/TT15 kompletom i Alpha 100/TT 15 mini kompletom

2 Podnosi pritisak jednak dubini od 10 metara. Dodatne pojedinosti potražite na web-stranici garmin.com/waterrating.

WAAS enabled

Mjesečne rate za kupovinu na odloženo plaćanje.


Način plaćanja 3 RATE 6 RATA 9 RATA 12 RATA
Hipotekarna Banka 376.51€ 188.26€ 125.5€ 94.13€
CKB Banka 376.51€ 188.26€ 125.5€ 94.13€

Ne odgovara Vam cijena? Upišite cijenu koja Vam je odgovarajuća. Potrudićemo se da Vam damo najbolju ponudu.

Ostavite poruku

Slični prizvodi