0
0

Garmin Drive 40 EU LM

GPS navigacioni uređaj s funkcijama pomoći u vožnji. Jednostavan GPS navigacioni uređaj sa 4,3-inčnim ekranom sa dvostrukom orijentacijom Prethodno učitane detaljne karte Istočne Europe sa b

Dostupnost: Na lageru
Brand: Garmin
Šifra: 010-01956-17
MP cijena: 189.75 €
Cijena: 165.00€
Akcija: 151.80€

GPS navigacioni uređaj s funkcijama pomoći u vožnji

  • Jednostavan GPS navigacioni uređaj sa 4,3-inčnim ekranom sa dvostrukom orijentacijom
  • Prethodno učitane detaljne karte Istočne Europe sa besplatnim ažuriranjem lifetime¹ karata
  • Pritisnite ovde za prikaz područja pokrivenosti na karti za ovaj proizvod
  • Funkcije pomoći u vožnji uključuju upozorenja na opasne krivine, promene brzine, umor, školske zone i još mnogo toga
  • Funkcija Garmin Real Directions™ daje uputstva kakva biste dobili od prijatelja i koristi orijentire i signalizaciju
  • Pronađite nove i popularne restorane, trgovine i druge sadržaje zahvaljujući aplikaciji Foursquare®

 

Praktična pomoć u vožnji za svakodnevnu vožnju na posao

GPS navigacioni uređaj Garmin Drive 40 je opremljen funkcijama pomoći u vožnji koje vam pomažu da vozite sigurnije i povećavaju svesnost o saobraćajnoj situaciji. Upozorenja uključuju upozorenja na oštre krivine, promene brzine, pružne prelaze i prelaze za životinje. Uz to, Garmin Drive 40 vas obaveštava kada vozite u pogrešnom smeru jednosmernom ulicom i upozorava vas na školske zone koje se nalaze u blizini. Primajte upozorenja o kamerama za merenje brzine i prolazak kroz crveno svetlo³. Za vreme dugih vožnji funkcija koja vas upozorava na umor4 predložiće vreme za pauzu i moguće mesto za odmor ako ste vozili više sati. Funkcija Nadolazi omogućuva vam jednostavan pregled mesta koja se nalaze ispred vas i ciljeva duž rute kao što su granice, a da pri tome ne morate zatvoriti prikaz karte.

Navođenje pomoću prepoznatljivih orijentira

Garmin Drive 40 daje novo značenje “govornim uputstvima skretanje-po-skretanje” jer funkcija Garmin Real Directions™ daje lako razumljiva uputstva kakva biste dobili od prijatelja i koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju (npr. “Skrenite desno posle crvene zgrade” ili “Skrenite levo poslije restorana McDonalds”). Zahvaljujući usluzi Foursquare isporučuje se s milionima novih i popularnih prethodno učitanih mesta.

 

Odaberite kuda tačno idete

Funkcija Direct Access pojednostavljuje kretanje do određenih složenih odredišta, kao što su trgovački centri ili vazdušne luke, tako što unutar veće lokacije pronalazi tačno određeno mesto. Ako radite navigaciju do trgovačkog centra, funkcija Direct Access će osigurati dodatne podatke o lokacijama tačno određenih trgovina koje se nalaze u njemu. Na primer, “Stigli ste u trgovački centar City Center. Trgovina H&M nalazi se unutra, na gornjem nivou”.

Lakše pretraživanje, brže pronalaženje

Garmin Drive 40 sadrži polje za pretraživanje koje olakšava pronalaženje adresa i milione tačaka interesa. Jednostavno unesite kategoriju (npr. “pizza”), punu adresu ili naziv (“Info Team”) i Garmin Drive 40 će brzo prikazati rezultate vašeg pretraživanja. Ako pogrešite u pisanju, Garmin Drive 40 će vam ponuditi više rezultata pretraživanja koji su slični onome što ste uneli.

Uparite Drive s kamerom

Za potpuno navigacijsko rešenje Garmin Drive 40 možete upariti s BC™ 30 bežičnom pomoćnom kamerom (prodaje se odvojeno; preporučuje se profesionalna montaža). Kad je povežete, na ekranu uređaja Garmin Drive 40 prilikom vožnje unazad lako ćete videti vozila, pešake i druge prepreke. Ako putujete s bebom ili malim detetom, povežite uređaj s Garmin babyCam™ uređajem. babyCam je uređaj za nadzor dece u vozilu koji vam omogućava praktičan pogled na putnike na zadnjem sedištu “na zahtev” i to direktno na ekranu navigacionog uređaja.

NAPOMENA: Neke nadležnosti regulišu ili zabranjuju korišćenje kamera. Vaša je odgovornost da proučite važeće zakone o korišćenju ovih uređaja u području nadležnosti u kojem nameravate koristiti kameru i da ih se pridržavate.

Univerzalno upravljanje uređajem

Kako bi vaš Garmin Drive 40 uvek bio ažuran, koristite aplikaciju Garmin Express™. Garmin Express omogućuje lakše nadograđivanje karata i softvera, prenos omiljenih datoteka s uređaja i na njih te instaliranje besplatnih prilagođenih vozila i glasova.

Kvalitet kartografskih podataka itekako može uticati na to hoćete li pronaći odredište ili se izgubiti. Kartografski podaci kompanije HERE su izuzetno kvalitetni i vašem Garmin uređaju omogućuju pružanje svih informacija koje su vam potrebne, i to u trenutku kad su vam najpotrebnije. Time se smanjuju frustracije tokom vožnje jer se izbegavaju zastoji u saobraćaju i smanjuje vreme provedeno u automobilu.

 

¹Uslovi i odredbe korišćenja lifetime karata
²Uslovi i odredbe korišćenja lifetime saobraćajnih informacija
³Upozorenja na kamere za merenje brzine i prolazak kroz crveno sjetlo nisu dostupne u svim regijama.
4Upozorenje na umor oglašava se nakon dužeg razdoblja neprekidne vožnje rutom bez dužih zaustavljanja.

Foursquare® je registrovana robna marka kompanije Foursquare Labs, Inc.

      

Mjesečne rate za kupovinu na odloženo plaćanje.


Način plaćanja 3 RATE 6 RATA 9 RATA 12 RATA
Hipotekarna Banka 61.11€ 30.56€ 20.37€ 15.28€
CKB Banka 61.11€ 30.56€ 20.37€ 15.28€

Ne odgovara Vam cijena? Upišite cijenu koja Vam je odgovarajuća. Potrudićemo se da Vam damo najbolju ponudu.

Ostavite poruku

Slični prizvodi