0
0

Samsung QE65Q80AATXXH QLED TV 65"

Samsung QE65Q80AATXXH QLED TV 65"

   
MP cijena: 1972.46 €
Cijena: 

1715.18€

 
Dostupnost: Na lageru
Brand: Samsung
Šifra: QE65Q80AATXXH
PORUČITE TELEFONOM
+382 69 19 59 98
Šifra: QE65Q80AATXXH
 
Način plaćanja 3 RATE 6 RATA 9 RATA 12 RATA
Hipotekarna Banka 672.62€ 336.31€ 224.21€ 168.15€
CKB Banka 672.62€ 336.31€ 224.21€ 168.15€
 
Dijagonala
65" (165cm)

Direct Full Array
Quantum Processor 4K
100% trodimenzionalni opseg boja sa Quantum Dot tehnologijom
OTS
Ekstreman spektar kontrasta i zvuka
Duboke crne i čiste bele na ekranu sa nizom LED dioda
Koncentrisane zone precizno kontrolisanog pozadinskog osvetljenja omogućavaju prikaz izuzetno tamnocrnih i čistobelih nijansi.
Inteligencija u službi veličanstvene slike i zvuka
QUANTUM PROCESSOR 4K
Uz kompletnu odgovornost za sve performanse Quantum Processor 4K inteligentno prilagođava sliku, zvuk i sve što je neophodno za uživanje u slici koja ostavlja bez daha.
* Doživljaj gledanja može varirati u zavisnosti od vrste sadržaja i formata. Skaliranje se ne može primeniti kod PC povezivanja i u Režimu video-igara.
Milijardu nijansi boja uz Quantum Dot tehnologiju
100% TRODIMENZIONALNI OPSEG BOJA SA QUANTUM DOT TEHNOLOGIJOM
Quantum Dot tehnologija ima do sada najfiniju sliku. Uz stoprocentni volumen boja, Quantum Dot svetlost pretvara u zadivljujuće boje koje ostaju tačne u svim mogućim uslovima osvetljenja.
* 100% trodimenzionalni opseg boja izmeren je u Režimu za filmove i prema DCI-P3 standardu boja, a potvrđen je od strane udruženja VDE.
Sinematska skala u dubljem kontrastu
QUANTUM HDR 12X
Doživi imerzivne boje u dubljim detaljima i kontrastu. Quantum HDR 8x vodi te na novi nivo HDR-a.
* Osvetljenost Quantum HDR televizora je zasnovana na internim standardima testiranja i podložna je promenama u zavisnosti od vizuelnog okruženja gledanja ili specifikacija.
Briljantne boje iz svakog ugla
ŠIROK UGAO GLEDANJA
Širok ugao gledanja znači da iz više uglova možeš videti iste briljantne boje sa manje distorzije. Čak i kada gledaš sa strane, uvek ćeš videti potpunu sliku.
Okruženje se menja, ali slika ostaje perfektna
PRILAGODLJIVA SLIKA
Pred sobom ćeš, bez podešavanja postavki, uvek imati savršenu sliku. Svetlost i kontrast se automatski podešavaju prema uslovima okruženja i sadržaju onoga što gledaš.
Zvuk koji prati akciju
Oseti istančanost svake scene kroz zvuk koji precizno prati kretanje. Preko namenskih up-firing zvučnika tvoje iskustvo 3D zvuka, u koje ćeš potpuno uroniti, biće potpuno realistično.
TV i soundbar, savršeno naštimovan orkestar
Q-SIMFONIJA
Okruži se zvucima TV-a i soundbara, savršeno naštimovanog orkestra. Q-simfonija na jedinstven način i istovremeno diriguje TV-u i soundbar zvučnicima, čime je, bez mutiranja TV zvučnika, osećaj potpune okruženosti zvukom bolji.
* Q-simfonija je raspoloživa samo sa kompatibilnim soundbarom. Proveriti kompatibilnost Q-simfonije u specifikaciji soundbar proizvoda.
Automatsko prilagođavanje zvuka prema tvom prostoru
SPACEFIT ZVUK
Zvuk sa izvora koji po želji možeš montirati na zidu ili ga ostaviti na stolu, svakako će, prilagođavajući se okruženju kroz koje se prostire, pružiti jedinstven doživljaj.
Za svaku razgovetnu reč
ACTIVE VOICE AMPLIFIER (AVA)
Inteligentno prepoznavanje buke u realnom vremenu. Buka u dnevnoj sobi mogla bi prilično da pokvari doživljaj gledanja. Zato je tu AVA pojačivač, koji glasove iz scene ističe tako da dijalozi sa TV-a budu potpuno razumljivi slušaocu.
Značajno bolje smenjivanje pokretnih slika u 4K 120 Hz
Pobedi svakog neprijatelja, čak i pri ekstremnoj brzini. Uz izuzetne vrednosti smenjivanja pokretnih slika sve do 4K 120 Hz, možeš uživati u gejmingu koji se odlikuje ultratečnom akcijom bez laga i mutnih pokreta.
Totalno drukčija od drugih scena
SUPER ULTRAWIDE GAMEVIEW & GAME BAR
U veličinama 21 : 9 i 32 : 9 imaćeš ekstraveliku vidljivu površinu za maksimalni gejming užitak – i pobedu. Optimizuj svoju igru na Game Baru, meniju na ekranu na kome u realnom vremenu možeš izabrati dimenzije slike, proveriti ulazni lag, FPS, HDR, postavke bežičnih slušalica i još mnogo toga.
* Super Ultrawide GameView je raspoloživ za igrice koje podržavaju ultraširok prikaz i samo za PC igrice. * Neke igrice možda ne podržavaju ili je kod njih ograničeno korišćenje ove funkcije. * Može biti neophodna promena rezolucije ekrana sa spoljašnjeg uređaja. * Nije dostupno za Q60A od 32 inča
HDR gejming sa niskom stopom kašnjenja, bez seckanja i kočenja
FREESYNC PREMIUM PRO
Sertifikovana AMD FreeSync Premium Pro™ tehnologija zaslužna je za doživljaj bez seckanja i kočenja, kao što je, osim toga, zaslužna i superiorna kombinacija tečne akcije pri najzahtevnijim performansama, izuzetno dinamičnih vizuala i niske stope kašnjenja, a sveukupne performanse pružaju sigurnu pobedu.
Radi i uči na daljinu
Uživaj u svakoj mogućnosti koja ti se pruža. Lako pristupaj svom PC-u, laptopu i mobilnom, i to pravo sa TV-a.
* Daljinsko povezivanje sa PC-jem podržano je samo za Windows 10 Professional ili noviji i Mac OS 10.5 ili noviji. * Za povezivanje pametnog telefona sa Samsung DeX neophodno je imati kompatibilni mobilni uređaj. * Raspoloživost usluga podložna je promenama bez prethodne najave. * Neophodno je da TV i PC imaju internet.
Gledaj sve odjednom na jednom ekranu
MULTI VIEW
U isto vreme, na istom mestu, prati ono što je na televizoru, ali i ono što je na tvom mobilnom uređaju. Ne moraš da biraš između pregleda sportskih rezultata i video-tutorijala u vezi sa gejmingom, samo poveži telefon i pratićeš više svojih ekrana odjednom.
* Podržava Android OS i iOS pametne telefone. Potražiti stranicu sa korisničkom podrškom u vezi sa detaljima o kompatibilnim mobilnim uređajima.
Dodirni i poveži
TAP VIEW
Preslikavanje filmova ili muzike sa mobilnog uređaja na tvoj TV je lako poput samog dodira. TV oseća kada ga dodirneš svojim mobilnim uređajem i automatski preslikava sadržaj. Zbog toga je prebacivanje na TV brzo i lako, a ti sa uživanjem možeš nastaviti sa gledanjem omiljenog sadržaja.
* Tap View je raspoloživ na Samsung Galaxy uređajima sa Android OS 8.1 i novijim. * Nije dostupno za Q60A od 32 inča
Izaberi glasovnog pomoćnika koga već poznaješ
MULTIPLE VOICE ASSISTANTS
Izaberi svog omiljenog glasovnog pomoćnika: Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant. Po prvi put, svi oni su ugrađeni u tvoj Samsung TV kako bi ti pružili optimalnu zabavu i napredno upravljanje tvojim povezanim domom.
* Samsung može u bilo kom trenutku i po svom nahođenju bez prethodnog upozorenja ili obaveštenja promeniti uslugu glasovnog pomoćnika ili suspendovati odnosno prekinuti pružanje usluge glasovnog pomoćnika ili bilo kog dela usluge glasovnog pomoćnika. Prikazani sadržaji, TV usluge i mogućnosti možda nisu dostupni u svim regionima i na svim teritorijama. * Usluga glasovne komande Bixby prepoznaje engleski (US/UK), francuski, španski, nemački, italijanski, kineski i korejski. Nije moguće prepoznavanje svih akcenata, dijalekata i izraza. * Amazon, Alexa i ostale logo oznake jesu zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njegovih povezanih društava. * Reč Google je zaštitni znak kompanije Google LLC.
Konačno slobodan TV, bez kablova
SAMSUNG TV PLUS
Uživaj u strimovanju TV sadržaja uživo preko naših virtuelnih kanala, na Samsung TV Plus. Izaberi neki od mnogo kanala koji nude sadržaj za svačiji ukus, koji su trenutno aktuelni. Nema potrebe da tražiš preporuku za gledanje od prijatelja. Samo se uključi na Samsung TV Plus i sve će ti biti jasno.
* Usluga prikazivanja sadržaja može se razlikovati u zavisnosti od regiona i podložna je promenama bez prethodnog obaveštavanja.
Provedi vreme gledajući, a ne tražeći
UNIVERZALNI VODIČ
Iskusi pretraživanje sadržaja unapred koje će ti ubrzati pronalaženje prave stvari za gledanje u okviru trenutnog TV programa i OTT. Sada je lako pronaći omiljeni film i TV emisiju, sve je na jednom mestu.
* Usluga prikazivanja sadržaja može se razlikovati u zavisnosti od regiona i podložna je promenama bez prethodnog obaveštavanja.
Dom je tamo gde je zdravlje
SAMSUNG HEALTH
Do zdravijih navika uz TV. Vežbaj pravilno uz pratnju trenera preko kamere, prati svoj dnevni napredak sinhronizujući podatke u Samsung Health aplikaciji i pristupaj sadržaju poznatih fitnes i duhovnih učitelja na jednom mestu.
* Najbolje rezultate Smart Trainer postiže uz kompatibilnu veb-kameru. Veb-kamera se prodaje odvojeno. * Raspoloživost sadržaja kod pružaoca usluga i odgovarajućeg fitnes sadržaja može zavisiti od države i regiona. * Za upotrebu Samsung Health sadržaja može biti neophodno plaćanje. * Raspoloživost usluga podložna je promenama bez prethodne najave. * Potrebno je da korisnik bude prijavljen preko istog Samsung naloga na TV-u i na mobilnom uređaju. * Za sinhronizaciju zdravstvenih podataka neophodan je kompatibilan mobilni ili nosivi uređaj sa podrškom za Samsung Health aplikaciju.
Dokumenti
2021.03.04
common-energylabel-qe65q80aatxxh-energylabel Document with Grade G
(Energy Label document with Grade G))
209.88KB
 
 
QLED
Proizvod
8
Serija
65"
Veličina ekrana
3,840 x 2,160
Rezolucija
PRIKAŽI SVE SPECIFIKACIJE
 
Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.
Powered by Flixmedia
 

TV QLED SMART SAMSUNG QE65Q80AATXXH

 • Veličina ekrana: 65"
 • Rezolucija: 3,840 x 2,160
 • Zakrivljenost ekrana: Nije primenljivo
 • Grafički procesor: Quantum Processor 4K
 • PQI (indeks kvaliteta slike): 3800
 • HDR (High Dynamic Range): Quantum HDR 1500
 • HDR 10+: Certified(HDR10+)
 • HLG (Hybrid Log Gamma): Da
 • Kontrast: Direct Full Array 8x
 • Boja: 100% trodimenzionalni opseg boja sa Quantum Dot tehnologijom
 • Ugao gledanja: Širok ugao gledanja
 • Micro Dimming: Supreme UHD zatamnjenje
 • Funkcija automatskog poboljšavanja dubine: Nije primenljivo
 • Contrast Enhancer: Da
 • Režim filma: Da
 • Podrška za prirodni režim: Da
 • Dolby Digital Plus: Da
 • Dolby 5.1 Decoder: Da
 • Object Tracking Sound: OTS
 • Q-Symphony: Q-Symphony
 • Audio Pre-selection Descriptor: Da
 • Izlaz za zvuk (RMS): 60W
 • Tip zvučnika: 2.2.2CH
 • Niskotonac: Da
 • Samsung SMART TV: Smart
 • Operating System: Tizen™
 • Bixby: američki engleski, britanski engleski, indijski engleski, korejski, francuski, nemački, italijanski, španski, brazilski portugalski (opcije variraju u zavisnosti od jezika)
 • Far-Field Voice Interaction: Da
 • Multi Voice Assistant: Da (GB, GG, IM, JE, IE, FR, DE, IT, ES, AT)
 • Google Assistant Built-in: Nije primenljivo
 • Works with Google Assistant: Da (samo za GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE)
 • Works With Alexa: Da (samo za GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE)
 • TV Plus: Da (GB, FR, DE, IT, ES, CH, AT)
 • Web pregledač: Da
 • Podrška za SmartThings aplikaciju: Da
 • SmartThings: Nije primenljivo
 • Univerzalni vodič: Da (GB, FR, DE, IT, ES)
 • Galerija: Da
 • TV na mobilni uređaj – preslikavanje: Da
 • Mobilni uređaj na TV – preslikavanje, DLNA: Da
 • NFC on TV: Nije primenljivo
 • Tap View: Da
 • Digital Butler: Da
 • Multi-View: do 2 video-zapisa
 • Sound Wall: Da
 • Remote Access: Osnovno
 • 360 Video plejer: Da
 • Podrška za 360 kameru: Da
 • WiFi Direct: Da
 • TV zvuk na mobilni uređaj: Da
 • Preslikavanje zvuka: Da
 • Digitalno emitovanje: DVB-T2CS2 x 2
 • Analogni tjuner: Da
 • 2 Tjunera: Da
 • CI (Common Interface): CI+(1.4) / CI+(1.4 ECP)_samo za IT
 • Slanje podataka: HbbTV 2.0.2 (IT,GB,DE,CZ,SK,ES,PL,AT,FR,FI,EE,GR,SI,HR,BE,NL,LU,LT,HU,CH,PT,DK)/MHEG 5(IE)
 • Podrška za TV ključ: Da
 • HDMI: 4
 • USB: 2
 • Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr): Nije primenljivo
 • Kompozitni ulaz (AV): Nije primenljivo
 • Eternet (LAN): Da
 • Audio izlaz (Mini konektor): Nije primenljivo
 • Digitalni Audio izlaz (optički): 1
 • RF ulaz (zemaljski / kablovski ulaz): 1/1(uobičajena upotreba za zemaljski signal)/2
 • Ex-Link ( RS-232C ): Nije primenljivo
 • CI otvor: 1
 • Podrška za HDMI A / Return Ch.: Da
 • eARC: Da
 • HDMI Quick Switch: Da
 • Ugrađeni Wireless LAN: Da (WiFi5)
 • Bluetooth: Da (BT4.2)
 • Anynet+ (HDMI-CEC): Da
 • Dizajn: Stylish Q
 • Tip okvira: Bez ivica na 4 strane
 • Tip Slim dizajna: Slim izgled
 • Boja prednje strane: UGLJENOSREBRNA
 • Svetlosni efekat (Deko): Nije primenljivo
 • Tip postolja: POSTOLJE
 • Stand Color: PESAK UGLJENA
 • Adaptive Picture: Da
 • Active Voice Amplifier: Da
 • Adaptive Sound: Prilagodljiv zvuk+
 • AI Streaming: Nije primenljivo
 • AI Upscale: Da
 • Décor Mode: Nije primenljivo
 • Motion Detection (Frame): Nije primenljivo
 • Ambijentalni režim: Ambijentalni režim+
 • Ambient Mode Brightness/Color Sensor: Detekcija osvetljenosti/boje
 • Portrait Mode: Nije primenljivo
 • Accessibility - Learn TV Remote / Learn Menu Screen: britanski engleski, nemački, francuski, španski, italijanski, holandski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri povezivanju sa Network mrežom u EE, LV, LT)
 • Accessibility - Others: Uvećavanje / Duboki kontrast / Višestruki audio-izlaz / SeeColors / Inverzija boja / Siva skala / Zumiranje znakovnog jezika / Spori Repeat taster
 • Jasan digitalni prikaz: Da
 • Automatsko pretraživanje kanala: Da
 • Automatsko isključivanje napajanja: Da
 • Natpis (titlovi): Da
 • Connect Share™ (HDD): Da
 • ConnectShare™ (USB 2.0): Da
 • EPG: Da
 • Produženi PVR: Da (Nije primenljivo za IT)
 • Freesync: FreeSync Premium Pro
 • G-SYNC: Nije primenljivo
 • Filmmaker Mode (FMM): Da
 • OSD jezik: 27 evropskih jezika + ruski jezik (samo kod povezivanja na Network u EE, LV, LT)
 • Slika u slici: Da
 • Ugrađeni BT HID: Da
 • USB HID podrška: Da
 • Teletext (TTX): Da
 • Pomeranje vremena: Da (IT: Nije primenljivo)
 • V-Chip: Nije primenljivo
 • IPv6 Support: Da
 • MBR Support: Da
 • Eco senzor: Da
 • Klasa energetske efikasnosti: G
 • Napajanje: AC220-240V 50/60Hz
 • Potrošnja električne energije (maksimalna): 280 W
 • Potrošnja električne energije (u stanju mirovanja): 0.50 W
 • Potrošnja eektrične energije (režim uštede energije): Nije primenljivo
 • Potrošnja električne energije (uobičajena): 135 W
 • Dimenzije pakovanja (ŠxVxD): 1621 x 965 x 214 mm
 • Dimenzije kompleta sa postoljem (ŠxVxD): 1446.5 x 905.7 x 289.1 mm
 • Dimenzije kompleta bez postolja (ŠxVxD): 1446.5 x 829.8 x 54.7 mm
 • Stand (Basic) (WxD): 390.0 x 289.1 mm
 • Stand (Minimum) (WxD): Nije primenljivo
 • Težina pakovanja: 34.60 kg
 • Težina kompleta sa postoljem: 27.80 kg
 • Težina kompleta bez postolja: 24.1 kg
 • Model daljinskog upravljača: TM2180E*UK: TM2180E+TM2140A
 • Baterije (za daljinski upravljač): Nije primenljivo
 • Samsung Smart Control (u pakovanju): Da
 • Optional Stand Support (Y20 Studio): Da
 • 15m/10m One Invisible Connection Support: Nije primenljivo
 • Mini nosač zidnog postolja: Da
 • Vesa nosač zidnog postolja: Da
 • Podrška za prilagodljivi okvir (Frame televizor): Nije primenljivo
 • Korisničko uputstvo: Da
 • E-uputstvo: Da
 • ANT-kabl: Nije primenljivo
 • Kabl za napajanje: Da
 • HDMI Cable: Nije primenljivo

Mjesečne rate za kupovinu na odloženo plaćanje.


Način plaćanja 3 RATE 6 RATA 9 RATA 12 RATA
Hipotekarna Banka 672.62€ 336.31€ 224.21€ 168.15€
CKB Banka 672.62€ 336.31€ 224.21€ 168.15€

Ne odgovara Vam cijena? Upišite cijenu koja Vam je odgovarajuća. Potrudićemo se da Vam damo najbolju ponudu.

Ostavite poruku

Slični prizvodi