0
0

Xiaomi Mi Band 7 bi mogao da stigne sa većim ekranom, AOD-om, GPS-om i još mnogo toga

Xiaomi Mi Band 7 bi mogao da stigne sa većim ekranom, AOD-om, GPS-om i još mnogo toga

 

Xiaomi Mi Band serija je jedan od najpristupačnijih i najpopularnijih fitnes trackera na današnjem tržištu. Mi Band serija pruža pouzdan i jeftin način da pratite svoje zdravlje i mnoge aktivnosti, dok nudi odličnu prilagodljivost i funkcije. Nova glasina tvrdi da će predstojeći Xiaomi Mi Band 7 ponuditi dodatna poboljšanja, uključujući veći ekran, Always-on-Display (AOD), ugrađeni GPS i još mnogo toga.

Prošlogodišnji Xiaomi Mi Band 6 dodao je funkcije kao što su veći ekran u poređenju sa Mi Bandom 5, bogatije ekran, mogućnost praćenja SPO2, bolje trajanje baterije i još više fitnes aktivnosti koje se mogu pratiti. Svaka iteracija Mi Band-a je postala značajno bolja tokom godina, a dolazeći Mi Band 7 će pratiti sličan tretman. Nova informacija iz Magical Unicorn-a  pružila je neke informacije. Kodno ime za novi uređaj je „L66“, a brojevi modela su M2129B1 i M2130B1.

Novi Mi Band 7 će doći sa malo većim ekranom rezolucije 192 x 480, a navodno će podržavati AOD za nekoliko odabranih satova. Curenje takođe tvrdi da će fitnes tracker dodati nekoliko načina vežbanja, kao što su aerobik, pa čak i zumba.

 

Pogledajte još: Xiaomi 12 serija će navodno biti globalno predstavljena 15. martaKako Pocket-Lint javlja, takođe se tvrdi da Xiaomi Mi Band 7 možda ima ugrađenu GPS funkciju za praćenje aktivnosti, ali to u ovom trenutku ostaje nejasno. Mi Band 6 je takođe uključivao kod koji se odnosio na GPS funkcionalnost, ali se ispostavilo da nema ništa od ove opcije. Sat će takođe imati funkciju Smart Alarm koja će vam omogućiti da se probudite iz laganog sna, 30 minuta pre nego što se vaš glavni alarm oglasi. Postoje i reference na poboljšani režim uštede energije da bi se očuvao vek baterije već odličnog fitnes trackera.

Nemamo zvanične informacije o tome kada očekivati Xiaomi Mi Band 7, ali Xiaomi je Mi Band 6 objavio u martu prošle godine, pa je vrlo verovatno da bismo ga mogli videti negde tokom ovog ili sledećeg meseca.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije