0
0

Leaker tvrdi da su ovo pravi renderi jednog od telefona iz Huawei P50 serije

Leaker tvrdi da su ovo pravi renderi jednog od telefona iz Huawei P50 serije

 13.05.2021 20:01 |  0MOBILE

Leaker tvrdi da su ovo pravi renderi jednog od telefona iz Huawei P50 serije

 

U poslednjih nekoliko meseci o Huawei P50 seriji se dosta toga pričalo i uglavnom smo shvatili da će kamera imati novi izgled. Pretpostavlja se da se u dva velika prstena kamere nalaze četiri kamere, uključujući jedan veliki senzor od 1 inča za glavnu kameru.

Najnovije vesti o P50 seriji je render koji je na Tvitteru objavio korisnik @RODENT950. Ovaj leaker navodi da ovi prikazi ne predstavljaju prototipove, već stvarne rendera telefona. U ovim renderima vidljiv je niz kamera u velikim prstenovima koji prikazuju tri kamere u gornjem klasteru i jednu u donjem. Nagađa se da je donja kamera glavna kamera sa ogromnim senzorom.

Prethodna curenja o informacijama vezanim za ovaj telefon, zaista su pokazivala dvostruke prstenove koji su deo podešavanja kamere, ali raspored kamera ispod prstenova nikada nije bio jasno definisan. Špekulacije u komentarima tvita sugerišu da možda postoji telefoto kamera, ali ne vidimo i periskopsku. Pa opet, info je da Huawei ima tri varijante P50, pa je moguće da vidimo osnovni model P50.

 

HuaweiP50.jpg

 

Korisnik @alfavien je uspeo da zumira fotografiju i razazna ono što izgleda kao Leica 13-90 mm kamera. Neki korisnici u komentarima nagađaju i da periskopska kamera P50 može da ima promenljivi zum.

Priča se da će se P50 isporučivati sa 6,3-inčnim ekranom i centriranom selfi kamerom. Govori se i da će se lansirati sa Sonijevim 1-inčnim IMX 800 senzorom, a postoje ukupno četiri kamere. Očekuje se da će Huawei P50 trio biti lansiran negde krajem maja ili u junu.

Izvor: GSM Arena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije